Blik op úw communicatie

Advies

U laat graag uw doelgroepen weten wat u te bieden heeft en met welke kwaliteit en service? Maar u weet niet welke middelen u daarvoor het beste kunt inzetten? Het belang-rijkste is dat de vorm en inhoud van de communicatie zijn afgestemd op uw bedrijf, doelstellingen en doelgroepen. Communicatie InBlik geeft u een helder advies, waarmee u direct aan de slag kunt.

Check

Wij kunnen ook een check doen op uw bestaande middelen. Welke boodschap horen uw klanten als ze uw voicemailbericht beluisteren? En hoe zien uw offerte en uw factuur eruit? Welk e-mailadres)sen gebruikt u? Hoe spreekt u uw klanten aan in een brief of e-mailbericht? Deze middelen worden vaak vergeten, maar leveren een grote bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf.

Uitvoering

U kunt ook de uitvoering bij ons neerleggen. Wij ontwikkelen communicatiemiddelen zoals een folder, brochure, nieuwsbrief of website. Daarbij zorgen wij voor duidelijke, aansprekende teksten en begeleiden de hele productie. Wij regelen ook bijeenkomsten voor uw relaties of medewerkers. Wilt u meer publiciteit voor uw organisatie? Wij zien de mogelijkheden om te scoren in de lokale of regionale media.

Interim

Zoekt u tijdelijke communicatiekracht in uw organisatie: ter vervanging, bij extra drukte of voor een project? Iemand die snel ingewerkt is om de belangrijkste communicatietaken op zich te nemen? U kunt ons inzetten voor alle voorkomende communicatiewerkzaamheden. Van advies, redactie en ontwikkeling van middelen tot begeleiding van zakelijke evenementen.